Bronkhorst - kleding

 • DE MOOISTE WINKEL IN HET KLEINSTE STADJE VAN NEDERLAND: BRONKHORST

  U vindt er een zeer uitgebreide collectie dameskleding en herenkleding.

  Wij staan in het najaar/winter iedere woensdag t/m zondag voor u klaar met een goed advies en een heerlijke kop koffie.
  In de zomer zijn wij ook op woensdag geopend!

  Komt u zich dat allemaal ook eens goed bekijken?

  Klik hier voor de huidige acties!

  Onderstraat 8a | 7226 LD BRONKHORST
  tel. 0575-451904

  Ma: Gesloten
  Di +Woe + Do + Vrij + Za : 11:00 - 17:00 uur
  Iedere zondag: 12.00 - 16.00 uur

 • GASTVRIJHEID IN HET KLEINSTE STADJE

  Bronkhorst is een historisch stadje gelegen in de Nederlandse provincie Gelderland. Het staat bekend als het kleinste stadje van Nederland en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het stadje bestaat dan ook uit tal van monumentale panden, waaronder oude herenhuizen en boerderijen die de sfeer van vroeger tijden behouden.

  Het gebied rondom Bronkhorst leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten, dankzij de schilderachtige landschappen en historische charme. Prachtige klompenpaden, gemarkeerde wandelroutes door het boerenland, langs historische paden en landelijke gebieden en vele fietsroutes langs de IJssel en diverse kastelen en landgoederen.

  Daarnaast vindt u er goede horecagelegenheden en een prachtige edelstenen winkel waar bijna elke steensoort aanwezig is. Ook de jaarlijkse slipjacht is ook een ware belevenis.

  En natuurlijk onze authentieke John Bardale winkel met kledingcollecties voor dames & heren waar de zussen Marian en Saskia Zuidema u graag adviseren. Graag tot straks!