Schitterende vesten voor de modieuze fijnproever!

De Arana en Manuela Bedford collectie is voor de modieuze fijnproevers!
Unieke damesvesten waaraan veel handwerk is besteed. Arana is een modelabel met een boodschap. Het merk vervaardigt duurzame kleding welke op ambachtelijke wijze is gemaakt volgens de Zuid Amerikaanse tradities. Naast dat zij streven naar kunstzinnige ontwerpen vinden bestaat er veel respect voor mens en dier. Alle vesten zijn gemaakt van de fijnste Alpaca afkomstig uit Peru. Onze textielharten gaan hier sneller van kloppen die van u ook ? Kijk voor de volledige collectie op de Bardaleshop !

Afbeeldingsresultaat voor brook taverner

Deze prachtige Brook Taverner heren gilets in de  herfstkleuren Red, Green en Navy zijn gebreid van pure lambswool. Ideaal tijdens de koudere dagen en het staat altijd gekleed. Mooi in combinatie met een Brook Taverner heren shirt en de onbetwiste John Bardale ribcord pantalon.

Deze stoere vesten van Fynch Hatton zijn verkrijgbaar in de prachtige, warme herfstkleuren “Brique” en koele kleur “Denim“. Met een stoere kabel op het voorpand en een ribbreisel op de zij-en achterpanden. Dit herenvest is tevens voorzien van zakken. Nog een extraatje is dat dit vest volledig gevoerd is met een luchtige geperforeerde voering. De zware kwaliteit is katoen met wol en kan ook in het voorjaar weer als jack gebruikt worden. Het vest is afgewerkt met gebreide elleboogstukken.

Kom gezellig de nieuwe collectie bewonderen in Zutphen, Bronkhorst, Ootmarsum, Zwolle en Lage Vuursche of kijk eerst op de Bardaleshop.

De koffie en fudge staan voor u klaar!

Heel graag tot ziens!

Simone Mees ten Oever – Renneboom
Harry Renneboom.

Joke, Lucy, Jolanda, Sjanneke, Ciska, Anneke
Tarja & Anneke, Jolanda & Annet, Marian
Marie-Antoinette, Esther & Ingrid
Bert Jan, Milou, Stefanie, Ton & Gertie