Over ons

  • John Bardale is de naam!
  •  

  • John Bardale is in 1975 opgericht in de Lakelands in Engeland en in 2006 door Simone Mees ten Oever-Renneboom met haar toenmalige zakenpartner en vader, Harry Renneboom naar Nederland gehaald. Inmiddels staat zij samen met Martin Pietersma aan het roer van een prachtig bedrijf met 8 filialen en een webshop. Daar zijn wij dan ook enorm trots op! Samen met het team adviseurs helpen wij u graag met een goed advies.

  • Met veel liefde en aandacht stellen wij ieder seizoen een brede collectie kleding voor dames en heren samen. En niet alleen de schitterende basiscollecties van John Bardale, waarbij u kunt denken aan tweed colberts, ribcord pantalons, flanel overhemden, lambswool pullovers en vesten, maar ook merken als Arana, Baleno, Irelands Eye, Saint James en nog heel veel meer.

  • John Bardale staat voor kwaliteit, goede pasvorm, service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Daarnaast vindt u in de hoofdvestiging in Zutphen een grote meubel showroom, evenals in onze meubelzaak aan de Schiltstraat in Ootmarsum. Tijdloze meubels met een comfortabel zitcomfort, kwalitatief hoogwaardige materialen en keuze uit prachtige stoffen!

U bent van harte welkom in één van onze winkels en op de webshop!

Lage Vuursche Furniture
meubels

Dorpsstraat 22
3749 AD  LAGE VUURSCHE
tel. 06-16015219

 

Copyright John Bardale © Developed by Qlicks.