Tevreden klanten van heinde en verre!

Bezoekers van Texel en Terschelling op dezelfde dag.

Bij John Bardale zijn we er inmiddels wel aan gewend dat onze gasten uit alle windstreken naar onze winkels komen. Onlangs hadden we een primeur. Voor het eerst in ons bestaan zaten in de koffiekamer tevreden klanten van Texel en Terschelling gezellig met elkaar te praten. Beide stellen waren enthousiast over Engeland. Onder een geurig kopje koffie met iets lekkers erbij hebben ze hun vakantie ervaringen in England gedeeld.

Steeds meer gasten uit onze buurlanden.

Ook in Duitsland en België beleeft men plezier aan onze traditionele kledingcollecties. Bij de heren zijn het vooral de ribcord pantalons en de shirts van John Bardale die erg gewild zijn. Met name de Duitse dames waarderen het fijne breiwerk  van Kilkenny Woollen Mills. Zowel de truien als de vestjes zijn erg in trek. De laatste tijd bezorgen we ook steeds meer meubels in het buitenland.

Online klanten uit Australie en Nieuw Zeeland.

De verkopen via internet blijven stijgen.

Vaste klanten uit Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland bestellen onze “traditionals” online. Vooral de jassen en jacks van Barbour, de tweed kleding en de ribcordpantalons van John Bardale. En…  ‘s zomers gaan de winterartikelen naar downunder. Inmiddels hebben ook tevreden klanten in Australie en NIeuw Zeeland!