John Bardale door de jaren heen…

John Bardale, nog steeds een familiebedrijf.

Sinds 1979 is de familie Renneboom “in zaken”. In 1997 ontstond het idee om zich verder te specialiseren. Zo werd er gekozen voor het thema Groot Brittannie. Vele bezoeken aan ateliers en weverijen in Engeland, Ierland en Schotland vormen de basis van voor het succes van John Bardale.

Warnsveld, vader en dochter.
Al snel werd het prestigieuze kledingmerk John Bardale de basis van de collecties. Dochter Simone Mees ten Oever – Renneboom runt al weer sinds 2005 ondersteund door Harry  deze prachtige onderneming: John Bardale ! De collecties zijn inmiddels zo uitgebreid dat er volledige winkels mee te vullen zijn.  Kantoren en magazijnen zijn gevestigd in Warnsveld bij Zutphen. In 2010 werd er een nieuw distributiecentrum gebouwd. De kleding wordt in eigen winkels aan de man gebracht. In Nederland zijn hiervoor nu inmiddels vijf eigen winkels geopend. In Zutphen, Bronkhorst, Zwolle en Ootmarsum en Lage Vuursche. 

Webshop
Steeds meer mensen bestellen de kleding van John Bardale ook in de webshop.

Een stukje Engeland in Zutphen
De “flagshipstore” van John Bardale is gevestigd in Zutphen. De grootste winkel van John Bardale. De diverse afdelingen zijn sfeervol ingericht in Engelse stijl. Met de uitgebreide zitmeubelafdeling van John Bardale Homecollection en de verschillende kledingafdelingen is het genieten voor liefhebbers van het landelijke buitenleven.

Ootmarsum, Bronkhorst en Zwolle en Lage Vuursche 
In bovenstaande steden ( Zwolle, Ootmarsum en Bronkhorst hebben “stadsrechten”!) zijn de John Bardale winkels gevestigd met een royale kledingcollectie voor dames en heren. ( geen meubels ) Lage Vuursche is een prachtig dorpje in een toeristische omgeving op de Utrechtse heuvelrug.

John Bardale clothing
Voor de kledingcollecties is Simone met leden van het ontwerpteam regelmatig in Engeland, Ierland en Schotland te vinden. Vanuit Warnsveld bepaalt ze samen met de weverijen de stoffen voor de nieuwe collecties. Voor de productie van de kledingcollecties van John Bardale onderhoudt ze nauw contact met ateliers en fabrieken. Inmiddels werken er voor John Bardale en de winkels tientallen mensen in binnen- en buitenland.

Zitmeubels van onderscheidende vormgeving vinden hun weg in heel Nederland.
In Zutphen is een flinke meubelafdeling ingericht. De zitmeubelcollectie van John Bardale onderscheidt zich door haar “landelijke”uitstraling en duurzame kwaliteit. Het zitcomfort wordt alom geprezen. En de prijzen vallen mee. De kopers van deze fraaie meubels komen vanuit alle provincies naar Zutphen. Bezorging is gratis.

We verwelkomen u graag in onze winkels!

Simone Mees ten Oever-Renneboom & Harry Renneboom