Baleno jassen Stylish & Technisch gaat dat samen? Jazeker bekijk de collectie!

Voor de echte wandelaar met smaak hebben wij de perfecte collectie ingekocht. Baleno staat voor stijlvolle kleding met functionele eigenschappen. Alle stoffen worden streng getest op alle weersomstandigheden en de naden zijn perfect afgewerkt. Al meer dan 50 jaar slaat Baleno een brug tussen techniek, mooie materialen en klassieke pasvormen.
De lange Baleno Kensington jas is ook verkrijgbaar in de kleur Camel. Het nieuwste model Chelsea is verkrijgbaar in Navy en Terracotta . Bestel direct op de Bardaleshop!

De Baleno Hepburn is verkrijgbaar in de kleuren KhakiRood en Navy.
Bekijk ook de 4 seasons jas. Voor de koude winterdagen kan er een fleece jack of fleece bodywarmer ingeritst worden. Op de Bardaleshop staan alle modellen.

De Derby jas is verkrijgbaar in de kleur Camel en Olive en is super uitgewerkt, bekijk de technische omschrijving op de Bardaleshop. Bekijk ook de Baleno quilted jacket Hatfield, de fleece jacks en bodywarmers!

Kom gezellig de nieuwe collectie bewonderen in ZutphenBronkhorstOotmarsumZwolle en Lage Vuursche of kijk eerst op de Bardaleshop.

De koffie en fudge staan voor u klaar!

 

Deze fauteuil Kent XL is uitgevoerd in een warme bruine kleur en een mooie kwaliteit artificial leather. Goed zitcomfort, mooie uitstraling en enorm praktisch in onderhoud. Een iets donkerdere manchet is praktisch en legt een extra accent op de klassieke armleuning. De Kent XL is 83 cm breed, 95 cm diep en 104 cm hoog.
De zitdiepte is 52 cm en de zithoogte is 50 cm. Verkrijgbaar op de Bardaleshop, wilt u er toch eerst in zitten kom dan naar John Bardale Zutphen

Heel graag tot ziens!

Harry & Simone Renneboom

Joke, Lucy, Jolanda, Sjanneke, Ciska, Anneke
Tarja & Anneke, Jolanda & Annet, Marian
Marie-Antoinette, Esther & Ingrid
Bert Jan, Milou, Stefanie, Ton & Gertie